SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Team Åkered TK
Årsmöte 5 december
2022-11-11 12:00

Team Åkered Tennisklubb inbjuder alla medlemmar till årsmöte den 5 december kl. 18:30. 

Mötet kommer hållas i Sportarenan, se inbjudan nedan.
 
 
2022-08-01 14:24

Välkomna till en höst fylld med tennis och nu även padel!

Vi håller just nu på för fullt att pussla med scheman inför höstterminen. Det är högt tryck på verksameheten, vilket vi såklart är mycket glada för och vi försöker tillmötesgå de önskemål som kommer in så gott det går. 

Terminen startar vecka 34 och pågår till och med vecka 50 med upphehåll under höstlovet. 

OBS. Tennisbussen börjar rulla vecka 35. 

Bollskolan startar 23 september och besked om plats räknar vi med att kunna meddela i slutet på augusti/början september. Länk till anmälan finner du under fliken "kursutbud". 


PS. Tyvärr hamnar våra mejl ibland i skräpposten, så kika gärna där emellanåt för att inte missa viktig information. 

2022-06-22 09:07

Sportarenan har fått tillökning av padelbanor och Team Åkered är nu även en padelförening!

Detta innebär att Team Åkered till hösten 2022 även kommer kunna erbjuda padelkurser!

Är du sugen på att träna padel med tränare ser vi väldigt mycket fram emot din intresseanmälan, nybörjare som mer rutinerad spelare! I intresseanmälan beskriver du nivå, dag och tid som du föredrar att spela så kontaktar vi dig längre fram när vi har en plats att erbjuda i en passande grupp. Vi kommer erbjuda träning för ungdomar från 11 år och äldre (från 2011) samt för vuxna.

Så, passa på att utveckla ditt padelspel i en modern och trygg miljö tillsammans med tränare och lär känna nya bekantskaper på köpet! 

Skicka in din intresseanmälan senast 1 augusti. 

Länk till intresseanmälan


Om du har frågor eller funderingar kring padelkurser - kontakta info@teamakered.se.

2022-05-11 07:00

(FULLT)

Äntligen kan vi bjuda in till klubbfest igen efter en tids restriktioner! Klart vi ska fira in sommaren ordentligt och avsluta tennisterminen på topp tillsammans!

Vi bjuder på mat och ordnar med aktiviteter både på och utanför tennisplan under lättsamma former. För er som är spelsugna, oavsett ålder, rekommenderas därmed träningskläder ;-) Rack finns att låna om ni inte har eget. 

Datum: Lördagen den 11e juni 2022
Tid: 16:30-18:30
För vem? Medlemmar och tillhörande familjemedlemmar
Kostnad? Gratis!
OBS. Begränsat antal platser, först till kvarn! 

Vid frågor är du varmt välkommen att höra av dig till info@teamakered.se

2022-04-29 09:50

OBS. Anmälan stängd.

Sommaren närmar sig med stormsteg och vi öppnar nu anmälan till våra populära sommarläger för barn och ungdomar födda 2008-2015 samt intensivkurser för vuxna som kommer hållas vecka 25 och 26! FInns några fåtal platser kvar, se anmälan för vilka åldrar. 

 

Lägret för barn och ungdomar kostar 1495kr/vecka och är måndag till torsdag kl 9:00-15:00. I priset ingår lunch och mellanmål alla dagar.

Intensivkurs för vuxna kostar 1295kr/vecka och i priset ingår 1,5 h tennisträning med tränare måndag-torsdag kvällstid. 

 

Pga väldigt begränsat antal platser kvar i vissa årgångar - vänligen mejla till info@teamakered.se för intresseanmälan till sommarlägren för barn och ungdomar. 

 

 

Mer info gällande höstterminen kommer inom kort. 

 

Varmt välkomna med er anmälan!

Vårterminen
2022-04-25 09:08

Vårterminen för all tennisverksamhet pågår till och med vecka 23 dvs. sista träningsdagen innan sommaruppehållet är lördag 11 juni. 

 

Sista tillfället för bollskolan VT22 är 6 maj. 

Inför våren
2021-12-31 07:50

Hoppas ni haft en fin jul och är redo att kicka igång ett nytt år!

 

Vårterminen startar 10 januari. 


Vi jobbar just nu med att tillmötesgå de önskningar om förändringar vad gäller tider och dagar som kommer in inför våren. 

Tennisträning: Har du skickat in intresseanmälan för att du eller ditt barn vill börja spela tennis eller önskat ny tid/dag? Vi ser din anmälan/önskning och jobbar aktivt med att hitta en passande plats åt dig/ditt barn. Vi återkommer till dig så fort vi har en öppning alternativt ny tid att erbjuda :-) 

 

Bollskolan: Har du anmält/återanmält ditt barn till bollskolan? Första tillfället för bollskolan är 28 januari och vi återkommer närmare inpå start med mer info gällande platstillgänglighet. 

Om du/ditt barn är sugen på att börja spela tennis eller om ditt barn vill gå i bollskola, skicka gärna in din intresseanmälan till oss via vårt anmälningsformulär här på hemsidan. 

God fortsättning!

Privatlektioner
2021-09-06 07:48

Från och med hösten 2021 erbjuder tennisklubben privatlektioner för er eller ert barn som inte kan eller vill delta en hel termin, vill ha en dedikerad tränare för er själva i 60 min, alternativt vill förbättra er teknik på specifika områden.

 

Privatlektioner ges under tider tränarna ej har ordinarie lektion, vanligtvis på dagtid vardagar och helger.

 

Önskemål om privatlektioner mailas och administreras via sportchefen på ivan@teamakered.se.

 

Prislista finns under fliken Privatlektioner.