SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Team Åkered TK
Bollskolan framskjuten till efter sportlovet
2022-01-13 10:49

På grund av den just nu ökande smittspridningen skjuter vi - liksom föregående år - på starten av bollskolan till efter sportlovet. 

Mer information till er som är anmälda kommer närmare inpå start och vid frågor är ni varmt välkomna att höra av er till oss! 

 

Vi hoppas på er förståelse.

PS. Vi har fortfarande öppet för anmälan så om ni är intresserade av bollskolan är ni varmt välkomna att skicka in intresseanmälan via vårt anmälningsformulär. 


Inför våren
2021-12-31 07:50

Hoppas ni haft en fin jul och är redo att kicka igång ett nytt år!

 

Vårterminen startar 10 januari. 


Vi jobbar just nu med att tillmötesgå de önskningar om förändringar vad gäller tider och dagar som kommer in inför våren. 

Tennisträning: Har du skickat in intresseanmälan för att du eller ditt barn vill börja spela tennis eller önskat ny tid/dag? Vi ser din anmälan/önskning och jobbar aktivt med att hitta en passande plats åt dig/ditt barn. Vi återkommer till dig så fort vi har en öppning alternativt ny tid att erbjuda :-) 

 

Bollskolan: Har du anmält/återanmält ditt barn till bollskolan? Första tillfället för bollskolan är 28 januari och vi återkommer närmare inpå start med mer info gällande platstillgänglighet. 

Om du/ditt barn är sugen på att börja spela tennis eller om ditt barn vill gå i bollskola, skicka gärna in din intresseanmälan till oss via vårt anmälningsformulär här på hemsidan. 

God fortsättning!

Årsmöte 22 november
2021-10-25 11:52

Team Åkered Tennisklubb inbjuder alla medlemmar till årsmöte den 22 november kl. 19:30. 

Mötet kommer hållas i Sportarenan, se inbjudan nedan.

Inbjudan och dagordning årsmöte 22/11 kl. 19:30
Lilla och Stora Klubbtouren
2021-09-08 09:29

Lilla och Stora klubbtouren är en tour med fristående poolspelstävlingar där alla flickor och pojkar är välkomna. Touren riktar sig främst till barn som ännu inte har tävlat i större omfattning och är ett utmärkt tillfälle att börja spela matcher. Lilla och Stora Klubbtouren arrangeras av klubbarna i samarbete med Tennis Göteborg.

 

Tyvärr ströks de flesta av förra årets deltävlingar men såvida situationen tillåter kommer Team Åkered att arrangera föjande deltävlingar hösten 2021:

 

- Midi Orange, 25 september kl. 17:30

- Stora Klubbtouren Gul, 9 oktober kl. 17:30

- Maxi Grön, 30 oktober kl. 17:30

- Mini Röd, 13 november kl. 17:30

- Midi Orange, 27 november kl. 17:30

- Maxi Grön, 11 december kl. 17:30

 

Hör med sportchefen vilken nivå som passar ert barn.

 

Mer information och anmälan till Lilla och Stora Klubbtouren här.

Privatlektioner
2021-09-06 07:48

Från och med hösten 2021 erbjuder tennisklubben privatlektioner för er eller ert barn som inte kan eller vill delta en hel termin, vill ha en dedikerad tränare för er själva i 60 min, alternativt vill förbättra er teknik på specifika områden.

 

Privatlektioner ges under tider tränarna ej har ordinarie lektion, vanligtvis på dagtid vardagar och helger.

 

Önskemål om privatlektioner mailas och administreras via sportchefen på ivan@teamakered.se.

 

Prislista finns under fliken Privatlektioner.

Höstterminen är här
2021-08-18 18:00

Måndagen den 23 augusti startar höstterminen för både barn och vuxna.

 

Tennisintresset ser ut att slå rekord i år och verksamheten växer stort.

 

Jorge och Nacho har tyvärr lämnat klubben för vidare utmaningar. Vi tackar dem för deras fina arbete och introducerar här klubbens nya tränare - Boris Ognjanovic och Blago Djurdjevic. Vi är glada att både Boris och Blago väljer att arbeta för Team Åkered kommande säsong 

Se närmare presentation av Boris och Blago här.

 

Vi har många spännande nyheter inför säsongen. Klubben startar i höst på vuxengrupper på dagtid varav vi redan har fulltecknade grupper för lunchspel. Vi kommer vidare att erbjuda privatlektioner samordnade av sportchefen, mer info om detta och andra nyheter lite senare. 

 

Varmt välkomna till tennishösten!